Meny

 


BLACK PEARL GOLF

 

Bland pirater och gorillor i en blacklight miljö utmanar ni varandra på en 12-håls bana inspirerad av traditionella minigolf- och äventyrsgolfbanor. Skillnaden med Black Pearl Golf är att du kan använda en speciellt designad app för att få en väldigt annorlunda upplevelse. Du kan använda den till att föra protokoll på slagen för att sedan länka din fantastiska seger på sociala media. Samt använder ni den för den unika funktionen Crazy Spin som ger er slumpade utmaningar som gör golfrundan till en otroligt rolig upplevelse. Läs mer nedan om våra spelregler och om hur Crazy Spin fungerar.

Black Pearl Golf går alldeles utmärkt att spela som drop-in. För större sällskap är ni välkomna göra en bokning genom att trycka på BOKA i menyn eller ringa/maila oss!

ORDNINGSREGLER

*På Black Pearl Golf är det skofritt. Skorna placeras på skohyllorna utanför eller i omklädningsrummen

* Mat och dryck får INTE tas med in på Black Pearl Golf

* Endast en spelare per boll och klubba

* Ta god hand om såväl utrustning som anläggning

SPELREGLER

* En spelare per boll och klubba

* Ni spelar alltid ut på hål 1 och följer därefter turordningen av hålen

* För roligaste upplevelsen på Black Pearl Golf uppmuntrar vi våra spelare att alla slår först ett slag var för att sedan fortsätta i turordning.

* Träffar du en motspelares boll låter ni båda bollarna ligga kvar på sina nya positioner

* Hamnar bollen utanför sargen placeras den på samma ställe där den åkte ur mot ett pliktslag. Pliktslag tilldelas inte den spelare som får sin boll utknuffad av en annan spelare.

* Om bollen hamnar intill en sarg eller ett hinder får den flyttas ett klubblads längd. Bollen får aldrig flyttas närmare hålet.

* Max 7 slag per hål. Därefter tas bollen upp och 7 slag noteras i protokollet

 

 

 

 

 

CRAZY SPIN

Crazy Spin är en slags ”snurra” med olika utmaningar. Ni väljer själva om ni vill använda Crazy Spin under er runda. Snurran kan ge dig både fördelar och nackdelar.

  • Det är upp till er själva att bestämma om ni vill använda Crazy Spin på bara enstaka hål eller samtliga. Vi rekommenderar på samtliga. Är ni 5 personer i sällskapet är det lämpligt att man använder det på endast 10 hål så att alla får snurra lika många gånger.
  • Crazy Spin används EN gång per hål. Ni turas om att ”snurra”. (ex. spelare 1 snurrar på hål 1, spelare 2 på hål osv.)
  • Den spelare som snurrar ska alltid börja med att slå ut.
  • I Crazy Spin är det viktigt att alla spelare slår ut ett slag var innan man fortsätter. Vi tycker det är roligast om man sedan fortsätter att slå resterande slag i turordning.

Ladda ner appen redan nu om ni vill bekanta er med den och mata in spelarnamnen innan ni besöker oss!

APPEN FINNS BÅDE TILL IPHONE OCH ANDROID! Sök på ”Black Pearl Golf”

 

 

 

 

 

Download_on_the_App_Store_Badge_SE_135x40