Meny
KALAS PÅ PRISON ISLAND

(Gäller söndag – fredag)

Prison Island är Fångarna på Fortet i en modern tappning. Här samarbetar man igenom 28 utmanande celler där fysik, balanssinne, bollsinne och framförallt hjärnan testas.

Barnen delas upp i lag på 3-5 personer. Under 2 timmar ska de lösa så många celler som möjligt för att få poäng. Efter aktiviteten har ni tillgång till ett rum bokat åt er. I sin helhet tar kalaset ca 3 timmar från och med att man är på plats till hemgång.  Som med våra övriga aktiviteter räcker det att man anländer 15 minuter innan bokad aktivitet.

Ålder 10-13 år.

Vi rekommenderar en ålder på minst 10 år om barnen ska göra aktiviteten på egen hand. Vid lägre ålder rekommenderar vi att en vuxen följer med. En vuxen får gå med till samma pris som barnen.

OBS! Vi tillåter inga åskådare inne på Prison Island! Vill du gå in räknas du som deltagare och alla deltagare över 7 år betalar för sig, se prislistan för exakta priser!

 

Alla  priser gäller vid minst 10 betalande

 

KALAS 1 – 150kr/barn

-2 timmar på Prison Island och ett sällskapsrum bokat efter aktiviteten. Ni tar själva med er egen förtäring och nödvändiga tillbehör.

 

KALAS 2 – 199kr/barn

-2 timmar på Prison Island, sällskapsrum efter aktiviteten.

-Dryck, korv m. bröd och Slush.

 

KALAS 3 – 219kr/barn

-2 timmar på Prison Island, sällskapsrum efter aktiviteten.

-Dryck, korv m. bröd, slush och en godispåse.

-T-Shirt till födelsedagsbarnet

-Presentkort på 300kr till födelsedagsbarnet (Gäller i 6 mån och kan utnyttjas mån-tors)

 

Vi använder oss av Lindvalls wienerkorv. Alternativ för specialkost så som kycklingkorv och glutenfritt bröd kan ordnas men måste meddelas minst 2 dagar innan kalaset! Vi har tyvärr inget vegetariskt alternativ. Allt vi serverar på kalasen är laktosfritt!

SKRIV UT INBJUDNINGSKORT HÄR