Meny
PI_LOGO_COLOR

Franchiset Arosfortet slår på stora trumman och har det senaste året expanderar över hela norra Europa. I och med det har man valt att byta till ett mer internationellt anpassat namn. Numera heter man Prison Island. Från och med sommaren 2015 byter även Halmstad successivt till namnet Prison Island. Som vanligt kommer vi fortsätta att förbättra och förnya våra befintliga 28 celler. Numera med en ny spännande teknik som ger oss ännu fler möjligheter för att utveckla nya spännande utmaningar.

 

Prison Island är perfekt för skolresan, en kick-off med företaget, för svensexan eller möhippan, äventyr på släktträffen eller en oförglömlig dag med familjen. Hos oss har ni roligt samtidigt som ni lär er samarbeta med varandra. Rek. ålder från 10 år då utmaningarna på Prison Island är väldigt kluriga!
I varje cell finns en eller flera problem och utmaningar som ni löser med kreativitet och samarbetsförmåga i grupper om 3-5 personer. Ibland är det bra att kunna klättra och klänga. I andra fall hjälper det med bra bollsinne. Det finns utmaningar för små och smidiga likväl som stora och starka. Fixar ni problemet kan ni håva in den poäng som cellen motsvarar.

 

 

 

Allt styrs av elektronik, rörelsedetektorer, fotoceller och annan teknik. Lampor och ljud ger signaler som visar hur ni har klarat av problemen. Varje cell har en tidsbegränsning. Ni väljer själv vilken cell ni vill göra ett försök i och ni kan börja om hur många gånger som helst.

 

OBS! Vi tillåter inga åskådare inne på Prison Island! Vill du gå in räknas du som deltagare och alla deltagare över 7 år betalar för sig, se prislistan för exakta priser!